Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

löparskor

En obekväm åtta

Idag gav jag mig iväg på veckans andra pass. När jag slog på musiken och fipplade lite kom en tjej och sprang förbi. Eller joggade hon? Jag började springa med några hundra meter att ta in, men det gick fort att plocka in med normal fart runt 5:15. Hon såg ut som folk gör mest när man ser nån som springer. Förvånar mig alltid att det går så sakta.

Efter två kilometer började knutan i vänster vad komma tillbaka. Det var precis som förra rundan. Ett lätt molande besvär som hängde kvar hela rundan. Inte någon bekväm åtta idag. Vädret var för övrigt nästan för bra. Vindstilla soligt och allmänt somrigt väde. Riktigt svettigt faktiskt. Vadproblemet fick mig att ställa in sjörundan och bara ta en kort åtta.

Kommentera

Tema av Anders Norén