Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

bristning, vadskada

Perfekt löparväder

Nu är högsommaren över och det passar mig bra. 15-20 grader och friska vindar är mitt absoluta favoritväder. Efter ett par struliga veckor med förkylning och andra problem så kändes jag idag lust att springa igen. Satte musik i min iPhone på slumpval och drog iväg. Även det var uppfriskande för nu fick jag lyssna på låtar jag inte hört på länge. Gänget bakom appen Runmeter hade också hittat buggen som rensade bort all data för mig sist så idag kunde jag slå på loggningen normalt igen. Inga problem vid starten alltså.

Med glatt humör sprang jag ett par kilometer i femfart, sen fick jag lite stelhet i vänster vad. Tog det lite lugnare och vände hem efter 4 km. Känslan blev varken bättre eller sämre så jag gick tillbaka till femfart igen. Sista kilometern sprang jag och testade Usain Bolts höga uppkick i steget. Utan att medvetet öka frekvensen steg farten mot fyra. Inte alls överraskande att det finns mycket att vinna på ett bättre löpsteg, men antagligen håller inte min fysik muskulärt för det så planerar ingen satsning på det nu.

IMG_9029.JPG

Kommentera

Tema av Anders Norén