Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

återhämtning, återhämtningspass, Inov-8 Trailroc 235, träningsdagbok

Återhämtningsvariation

En riktig löpare hade tagit ett återhämtningspass i går morse, intervaller till lunch och distans på kvällen. Jag däremot gjorde inte ett smack igår och idag har jag stapplat efter ettåringen på mina träningsvärksstela vader. Men nu efter kvällsmaten gav jag mig iväg.

Tog bara på mig ett par gamla shorts och traskade iväg. Började med att gå. Tog lite foton på omgivningen och efter 500 meter typ började benen mjukna lite. Bestämde mig för att gå en kilometer jämnt. Det visade sig bli en mental utmaning för strax blev jag förbijoggad av den ena tunga löparen efter den andra. Funderade lite över om det kanske var rätt många löpare i vanliga fall som jag kanske aldrig ser för att jag är lite snabbare.

När den tanken slagit rot dök det upp ett gäng söta unga tjejer som sprang rätt fort och klockade tider. De verkade köra nåt program, men jag rycktes inte med och promenerade vidare.

Idag kom kilometerplinget tidigare än vanligt. Slog mig ner och tömde en sko på grus och sprang sedan iväg i vanlig fart. Första kilometern gick bra, men under nästa kilometer blev vaderna tunga. Under den fjärde passerade jag tjejerna som stod där jag mötte dem i början. När jag kom till rundans slut visade den på 4,8 km. Tidigare har den varit ungefär 4,3. Blev appen snurrig av promenaden?

Kommentera

Tema av Anders Norén