Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

värme

4:33-fart runt Bulltofta

Ställt in löpningen ett par dar pga åska. Idag var jag på besök i Malmö och nyttjade en lucka till att springa. Gav mig iväg utan dricka, pulsmätare och lurar. Tänkte springa en mil i fem-fart. Första kilometern gick smärtfritt i 4:33-fart. Omedvetet ökade och andra gick på 4:06. Under den tredje kände jag av hettan och började bli törstig, men höll 4:33.

Under den fjärde kände jag mig väldigt varm, torr och sliten och bestämde mig för att det fick räcka med fem km idag. Oavsett vem det är så är det alltid mentalt positivt att ta in en sträcka och springa förbi någon. Så med hjälp av ett par långsamma löpare fick jag energi att hålla 4:40 även de två sista torra varma kilometrarna.

20140628-212051-76851456.jpg

Kommentera

Tema av Anders Norén