Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

återhämtning, återhämtningspass, Inov-8 Trailroc 235, sällskapslöpning, träningsdagbok, värme

2,8 km med sonen

tageKroppen var fortfarande riktigt mör efter lördagens tennis och löpning. Läge för en återhämtningsrunda alltså. Efter lite lock fick jag med 10åringen idag. Motivationen var att det skulle gå ännu bättre på fotbollen som just nu är hans största intresse.  Vi joggade 1,4 kilometer i jämn fart, cirka 7 min/km. Sen ville han stanna. Då vände vi tillbaka och gick en liten bit. När han piggnat till joggade vi ett par hundra meter till. Vi upprepade den proceduren fyra gånger till och så var vi hemma. Andra halvan gick i snitt på strax över 8 min/km. En hel ok start för honom som inte varit med på länge.

Jag hade tänkt mig att springa en liten extra runda själv efter vår jogg, men när jag kom hem kändes både skenben och ljumskar slitnare än före så det fick vara. 2,8 km riktigt långsam jogg fick bli allt för idag. Förhoppningsvis funkade det som återhämtning så jag kan ta en normalare runda i morgon.

Kommentera

Tema av Anders Norén