Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

2XU Elite korta tights, återhämtningspass, Bokhultet, fotblåsa, Vibram Spyridon LS

Återhämtningsrunda i blomstertid

Nu har det blivit varmt och min löprunda har slagit ut i full blom. Vitsippor överallt vid sidorna och körsbärsblom som tak. Vackrare än så här blir det aldrig. Hade lite muskelknutar i låren så jag provade med en liten återhämtningsrunda. Joggade bort till bokskogen i 5:40-fart. Muskelknutarna lossade upp och det blev en km i bokskogen i 5-fart. Sen hemåt igen i 5:40-lunk. Allt kändes fint så jag ökade till 5 blankt igen på den åttonde. Kändes fint det med så jag avslutade med en Mussejogg i 3:30-fart sista sträckan hem. Jobbigt som fan(181 bpm som peak), men det kändes ändå bra.

Går åt rätt håll nu. Provade att springa socklöst idag för första gången på evigheter. Fick bara ett par mindre blåsor. Med lite tillvänjning kanske jag kan köra socklöst på kortrundorna i sommar i alla fall.blomsterstig

Kommentera

Tema av Anders Norén