Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

Inov-8 Trailroc 235, Sennheiser PMX 680i sports, träningsdagbok, Vikaholmsfyran

Huvudvärksrunda 4 km

Hade inte räknat med att springa ikväll, men hade en jäkla huvudvärk efter jobbet. Eftersom jag tidigare märkt att huvudvärken kan botas med en löprunda så stack jag ut för att kurera skallen. Efter bara typ 100 meter släppte huvudvärken. Sen sprang jag vidare med inställningen att ha en ståtlig hållning och låta resten sköta sig själv. Eftersom det var en runda i medicinskt syfte tog jag inte någon rygga idag och hade mobilen i handen. Tidigare har jag tyckt att det varit lite besvärligt när jag trasslat till det med sladden till hörlurarna. Nu med mina nya trådlösa lurar gick det helt ok att ha mobilen i handen. Med denna nya insikt kanske jag kommer att lämna min Surgerygga hemma på mina kortare rundor. Jag saknar inte vätska på rundor under 5 km.

Första två kilometerna gick smidigt idag. Sen fick jag plåga mig lite för att hålla samma steg och fart. Det blev 4 km på 19 min och snittpuls 168 bpm. Länge sen jag sprang just den här rundan. Tycker jag tappat en hel del på senaste månaderna, men dagens tid var trots allt bara 10 sekunder efter mitt gamla pb.

Kommentera

Tema av Anders Norén