Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

2XU PWX korta tights, Bokhultet, fartlek, pulsmätning, sällskapslöpning, träningsdagbok, Vibram FiveFingers Speed

Årets andra runda i korta tights

Satt på jobbet och såg solen stråla. Lusten att komma ut och springa växte och växte. Robert och jag bestämde träff tidigt efter jobbet för en runda i solen. Hem som en blixt. Snabbt ombyte och iväg till vår vanliga mötesplats nere vid sjön. Han hade en tid att passa så vi la rundan nära hans hem och anpassade den till trekvarts längd. Vaderna var lite stela efter att jag körde lite tåhävningar igår när jag blev tvungen att ställa in min tilltänkta runda då, men det gick rätt skapligt att springa ändå idag och Robert fick mig att gå med på ett par ad-hoq intervaller också.

Totalt blev det 11,6 km i snittfart 5:16 idag. Som snabbast i intervallerna gick det i 3:30 min/km. Snittpuls 161 bpm och maxpuls 180 bpm.

  1. Skönt att vaderna kändes bättre.
    Du skulle behöva springa med en snigel som tvingar sig att hålla 6-tempo. 😉

Kommentera

Tema av Anders Norén