Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

förkylning, Löpning, motion, pulsmätning, sällskapslöpning, Södra Bergundasjön runt, träningsdagbok, Vibram Spyridon LS

Är jag frisk nu?

Åkte på en förkylning för 12 dagar sen. Kände mig tillräckligt frisk för en runda i måndags, men åkte på ett bakslag med snor och huvudvärk i onsdags. Kände mig pigg igår och tyckte att lite tennis med sonen kunde bli lagom idag, men så sken solen så infernaliskt vackert efter lunch att jag inte kunde låta bli att ge mig ut och springa en runda. Hade tänkt mig cirka fem långsamma kilometers jogg, men fick sällskap av Robert. Efter en stunds snorande, spottande och snackade om gamingmöss och annat hade vi kommit halvvägs runt sjön så då fanns ingen återvändo. Det blev ett varv runt Bergunda. 13 kilometer på snitt 5:33 min/km och medelpuls 160 bpm. Bortsett från en något större trötthet än vanligt känns det bra, så är jag helt frisk nu eller åker jag på ett bakslag på förkylningen igen? Fast nu har jag inte tid att vara krasslig för om en timme ska jag spela tennis med min son.

Kommentera

Tema av Anders Norén