Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

förkylning, täta skor, Vibram FiveFingers Lontra LS

Silikon och saltvatten

Stod över rundan igår för att vila Plantar Faschia. Passade istället på att testa att täta mina läckande Vibram Lontra LS. Valet föll på en tub silikon som jag hade liggande på vinden. Den gick sådär att använda för den hade frusit och var grynig, men jag lyckades kleta på det till slut.

Idag skulle jag ta en provtur och se om tätningen hade funkat. Ack, nej så blev det inte. Vid lunch kände jag att min hals hade blivit irriterad och varm. På väg att bli förkyld alltså. Så det blev ingen testlöpning idag, men jag tog på mig mina Lontra och gick ett par steg ute i slasket. Skorna hade inte blivit hopplöst stela av silikonet, men å andra sidan verkade det inte ha stelnat helt. Kanske fungerar inte silikon som frusit. Nåja, det verkar fungera om jag använder färskt silikon. Nytt försök en annan dag.

För att mota bort förkylningen testar jag nu ett knep jag nyligen fick reda på. Att gurgla halsen och skölja näsan med saltvatten. Smakade inte super, men hoppas det ger effekt.

Kommentera

Tema av Anders Norén