Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

magproblem, pulsmätning, träningsdagbok, Växjösjön, Vibram Spyridon LS

Magbekymmer i mörkret

All ledig tid jag har på vardagarna är den mörka tiden. Så det är bara att dra på pannlampan, bita ihop och ge sig ut. Tänkte ta en lugn och lätt åtta runt Växjösjön ikväll. Sprang på ren känsla. Idag betydde det 5:20-fart och puls runt 156 bpm. I det undre spannet av mitt svarta hål alltså. Efter ungefär fem kilometer fick jag en obehaglig känsla i magen. Malde på och klarade mig hem utan att katastrof, men det var tre obehagliga sista kilometer. Den sista fick jag sakta in till 5:45 min/km och knipa. Magbekymren har kommit lite av och till. Åt pizza till lunch idag, men det var fem timmar sedan så det känns som en långsökt orsak för pizza har gått bra förut. Det enda jag kan tänka mig är att jag kanske borde rengöra mig vattenbehållare i ryggan för vattnet smakar lite sunk, å andra sidan gjorde det så de förra rundorna också.

2 Kommentarer

  1. Jag hade också problem med magen idag, men det orsakades av att jag drack Proviva-juice igår kväll :-). Ingen fara alltså :-).

Kommentera

Tema av Anders Norén