Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

2xu thermal compression tights, Bokhultet, gegga, kyla, Löpning, Runmeter, sällskapslöpning, trailrunning, träningsdagbok, UltraSpire Surge, Vibram FiveFingers Speed

Bitvis blött idag

Vaknade i morse med en rätt rejäl huvudvärk. Orsak fullständigt okänd. Bra tillfälle för en social pratjogg med Robert. Skaller brukar bli bra av lite löpning. Vi provade en delvis ny runda. Det var ett par fina nya stigar vi hittade. Tyvärr var en del av dem helt översvämmade. Det funkar inte så bra med Vibram Speed. Jag gjorde mig omaket att klättra en lång omväg ut i skogen och hoppa mellan tuvor för att hålla mig torrskodd. Eftersom jag fick stå still och göra vägval passade jag även på att ta en bild. Trots min försiktighet trampade jag ner och blev blöt. Lyckligtvis hade vi avverkat drygt 9 km och hade bara fem kvar. Det är nämligen rätt kallt med blöta tyskor när yttertempen visar minus 2.

Trots att det inte gick fort så kände jag mig seg idag. Inte några speciella kramp eller träningsvärksproblem. Bara tung och trög. Nåja, det blev ändå en trevlig runda på 15,5 km i snittfart 5:40 ungefär. Snittpuls 150 bpm. Huvudvärken försvann inte helt idag tyvärr, men botades till större delen i alla fall.

2 Kommentarer

  1. Nu hittade jag lite senare…. Ber om ursäkt för mitt strul :-).

    Är inte 15.5 km ganska långt för Vibram? Hur som helst, bra gjort!

    • Ingen fara, det är mitt fel som valt den här bloggmallen 😉

      Långt? Njae, jag brukar ligga mellan 8 och 15 km på mina rundor. Tänker knappt på att jag har Fivefingers längre. Men det kanske är långt.

Kommentera

Tema av Anders Norén