Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

Löpning, motion, regn, träningsdagbok, Vibram FiveFingers Speed

Julaftonsjoggen

Blåst och regn känns inte så mycket som julafton, men det är tydligen vanligt här. Låter platsen bli en liten julgåta för er som sprungit här. Hade tänkt springa en timme i stilla fart, men det eländiga vädret fick mig på andra tankar. Efter två km i motvind och regn var jag på väg att ge järnet hem, men då slutade regnet. Så jag fortsatte.

IMG_5751Utforskade området och provade alla möjliga konstiga stigar kors och tvärs. Sprang uppför och nedför branta gräskullar, små stigar och brötade igenom buskage. Ena gången hamnade jag i ett riktig snårskog efter att ha följt en fin trampad stig på gräsmattorna mellan korgarna för frisbeegolf. Intressant, den måste varit ett verkligt utmanande “hål” typ, par 20. Öppna bilden och leta noga. Det finns en korg där faktiskt!

Eftersom jag var i Malmö på julfirande hade jag inte med mig min Ultraspire Surge idag så jag fick törsta. Gillar inte känslan av torr strupe och uppstötningar, men det gick det med.

En varierad runda o omväxlande fart. Småsega vader, men inga större problem idag. Blev knappt 12 km på en timma prick. God jul!

Kommentera

Tema av Anders Norén