Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

förkylning, Runmeter, sjukdom

Snart ska det testspringas!

Det är femton dagar sen sist jag sprang. Det värsta momenten av förkylning med frossa och feber är borta. Nu är jag bara snuvig och drabbas av enstaka hostanfall. Tanken på att ta en stilla löprunda har börjat växa i takt med att formsvackan fördjupas. Trots detta har jag ändå inte varit helt borta från löpningen. Samma dag som jag blev tvungen att vika ner migför två veckor sedan så damp det ner en ny beta av Runmeter. Som betatestare får jag så klart inte avslöja vad den nya uppdateringen innehåller. Allt jag kan säga är att det är en stor uppdatering som innehåller flera funktioner som jag föreslagit länge och de var riktigt roliga att testa. De har rättat buggarna som jag rapporterat in nu och det ska bli kul att berätta mer när den officiella versionen är släppt. På tal om släppt så sitter jag och funderar på vad man ska ha för mått på att förkylningen släppt så mycket att man vågar springa igen. Finns det något exakt mått?

3 Kommentarer

  1. Nej det där är nog ganska individuellt. Jag brukar springa när jag känner mig pigg. Däremot kan jag vara snorig ett tag efter en förkylning. Men så länge jag är pigg i övrigt och inget halsont eller hosta finns kvar så testar jag lite smått.

  2. PS. F.ö.r.s.i.k.t.i.g.t. Remember ? 🙂

Kommentera

Tema av Anders Norén