Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

förkylning, sjukdom

Väldigt sängt

Åkte på en riktig förkylning förra veckan. Senaste fyra dagarna har det gått upp och ner med hälsoläget. Det är värst på morgonen och natten. Några timmar här och där känner jag mig rätt ok, sen stiger febern, allt snurrar igen och jag återgår till sängläge. Flera rullar med toapapper har gått åt till snytning av snoken och halsen går på honungsvatten. Det är inte så konstigt, men att man får ont i leder och muskler också. Det känns som träningsvärk i knän, vader, lår, rygg och överallt. Allt detta utan att tagit ett enda löpsteg. Det är otroligt vad man kan bli sänkt av några små baciller. Förra veckan var en svag löpvecka och hela den här veckan får strykas ur träningkalendern. Usch, känns som att jag tvingas till en rejält omstart sen.

2 Kommentarer

  1. Krya på dig! Och börja försiktigt sen (!)

Kommentera

Tema av Anders Norén