Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

2xu thermal compression tights, återhämtningspass, Bokhultet, dricka, lågpulsträning, träningsdagbok, tunnelrundan, UltraSpire Surge, Vibram FiveFingers Speed

Återhämtningspass för Gluteus Maximus

Igår drog stormen Simone fram över Sverige så jag ställde så klart in min planerade återhämtningsrunda. Gav mig ut på återhämtningspasset idag. Lördagens 27 kilometer hade satt sina spår i kroppen. Kände mig mör och tung i låren och i häcken(Gluteus Maximus) redan från start. Märkte det inte under löpningens gång i lördags, men idag var det tydligt att det var kroppsdelen som dragit tyngsta lasset. Man ska ju hålla igen på sina återhämtningspass, men det behövdes inte idag. Benen kunde inte gå mycket fortare än 5:20 min/km ens om jag försökte. Sprang tunnelrundan för att se om det blåst ner många träd under stormen igår. Det hade det inte. Bara tre träd hade fallit över min rutt. Två var avsågade och flyttade. Bara en enda björk blockerade min väg.

Dagens siffror. Distans 8 km. Tid 44 min. Snittpuls 159 bpm.

2 Kommentarer

  1. Låter som ett fint pass ändå 😀

Kommentera

Tema av Anders Norén