Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

kost

De ska va gött å leva

Igår hade jag tänkt springa, men hade en del träningsvärk i vaderna och fötterna. Slog på hemmabion och sköt upp löpningen till idag. När jag kom hem idag var det blåsigt och höll på att mörkna. Tänkte på att det var flera dagar sen sist och att jag borde rycka upp mig och ta en runda. Då kom jag på det. Klart jag inte ska ut och springa. Jag springer ju för att det är kul och när jag har lust. Jag har inga lopp, inga tävlingar, inga resultat eller konkurrenter att slita för. Så varför skulle jag ut när jag inte känner för det? Finns ju inget skäl till det. Det blir en skål chips ikväll istället så får vi se vad det blir i morgon.

2 Kommentarer

  1. Ibland är det skönt att bara vara!

Kommentera

Tema av Anders Norén