Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

benhinneinflammation, CREE XM-L T6 1600Lm LED Headlamp, Gore Mythos tights, kalsonglöst, mörkerlöpning, träningsdagbok, Vibram FiveFingers Lontra LS

Eländiga mörker

Idag tog jag det lugnt, åt kvällsmat och vilade lite. Först vid halv åtta drog jag på mig pannlampan och stack iväg på en löprunda. Hade annonserat ut en mötesplats i löpargruppen på fejjan för att eventuellt få med mig någon mer att lysa väg. Väntade några minuter över utsatt tid, men gav mig sedan iväg själv när ingen dök upp. Sprang lite på upplysta cykelvägar och sen ett varv i motionsspåret. Benhinnorna protesterade lite mot att springa på bara hårt underlag och jag hade glömt hur otrevligt jag tycker det är att jaga runt i mörkret. Så det blev bara en kort runda på 4,5 km i 5:20 fart. Återhämtningsrunda kan man väl kalla det. Fan va jag hatar mörkerlöpning. På lördag blir det en runda i dagsljus!

2 Kommentarer

  1. Ibland tycker jag det är mysigt. Fast det är oftast när det kommit snö som lyser upp det hela lite och så är det mörkt i övrigt.
    Men jag fördrar (också) dagsljus.

Kommentera

Tema av Anders Norén