Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

diffus lättare smärta, lågpulsträning, ljumskproblem, pulsmätning, Vibram FiveFingers Speed

Problem med vänster ljumske

Kom hem från jobbet, solen strålade och jag var slö. Vår lille bäbis var glad och go och jag ville helst bara ligga och jollra med honom, men ska man ut och springa måste det ske före mörkret. Så på med prylarna och iväg. Kände att det kunde vara lagom med en lite längre långsam runda. Promenerade ner till rundan. Gjorde några töj och lätta indianhopp och satte iväg. Efter femhundra meter i 5 minutersfart kändes det lite tjockt i vänsterljumsken. Fortsatte i samma fart och det kändes allt tjockare och stelare i ljumsken. Kortade ner både steg och tempo när jag kom in i bokskogen, men det kändes inte bättre. Vände i bokskogen vid en gammal vändpunkt för kortare runda.

Det gjorde inte direkt ont, men det var en obehaglig känsla hela vägen hem trots riktigt långsam fart och försiktiga steg. 6,7 kilometer i 5:45 min/km och snittpuls 147 bpm var inte precis vad jag hade tänkt mig idag. Nu får jag ta mig ett bad och hoppas det här går över fort.

Kommentera

Tema av Anders Norén