Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

återhämtning, hälsa, Högstorp, motion, träningsvärk, Vibram FiveFingers Lontra LS

Återhämtningspromenad i skogen

Brukar springa en runda samtidigt som min son spelar fotboll ibland. Idag var jag för seg efter lördagsrundan så jag tog en promenad istället. Det var helt rätt val. Traskade runt på okända stigar bakom Åbos fotbollsplaner och vaderna och fötterna piggnade till för varje steg. Det var svårt att hitta en bra runda i den skogen så jag får nog ta en promenad till eller en lättare jogg för att hitta en rutt som jag kan springa framöver. Förutom att jag blev av med träningsvärken i vaderna fick jag en liten mental kick. När man strövar runt i 12 min/km så känner man sig lite nöjd över att det faktiskt går rätt fort i vanliga fall när man springer runt i 5 min/km. Det är bra att få lite perspektiv så saker.

Kommentera

Tema av Anders Norén