Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

2XU PWX korta tights, återhämtningspass, Bokhultet, kalsonglöst, lågpulsträning, Löpning, pulsmätning, träningsdagbok, tunnelrundan, vardagsproblem, Vibram FiveFingers Lontra LS

Två dagar efter intervallpasset

Vardagslivet har inte haft utrymme för löpning sen hustrun blev magsjuk i torsdags. På grund av magsjukan har jag sovit på en soffa för att hålla lite karantän. Av det har jag vaknat upp med huvudvärk varje morgon och fruktat att det varit ett förstadium till magsjukan, men det har nog berott på dålig sovställning och lite sömn. Nåja, huvudvärk eller inte. Idag skulle jag fan i mig ut på någon slags runda. Tänkte ta en kort runda och gav mig av utan vätska i Surgen. Efter bara några löpsteg kände jag att onsdagens intervallpass satt i låren. Försökte av och till att höja farten lite, men låren blev ruskigt möra och tunga varje gång. Resultatet blev att jag i korta stunder nådde ner mot 4:30, men sen drogs tillbaka mot 6 minuter som av ett osynligt gummiband. Det blev sju ojämnt sprungna kilometer på snittfart 5:43 min/km och med snittpuls 149 bpm. Får räknas som ett återhämtningspass på låg puls.

Kommentera

Tema av Anders Norén