Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

Bokhultet, kalsonglöst, Löpning, pulsmätning, träningsdagbok, tunnelrundan, UltraSpire Surge, Vibram FiveFingers Speed

En ny tung åtta

Idag var det perfekt väder för löpning. 20 grader varmt och helt mulet. Siktade på en skön åtta genom bokskogen strax under 5:30-tempo. Kände omgående att det var tungt och segt i kroppen. Tycker inte det borde vara så tungt i denna måttliga fart. Hade räknat med att glida fram lite lätt idag, men pulsen låg ändå på 160 bpm efter halva rundan. Ändrade inställning och ökade successivt tempot på andra halvan. Blev 5:15, 5:11, 4:52 och 4:32. Skönt av vara skadefri igen, men störande att jag inte hittar en bra trivselfart. Frågan är nu om jag ska mala på i samma stil några pass till och se om formen lyfter eller om jag måste byta till en annan sorts pass.

Kommentera

Tema av Anders Norén