Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

hälskada, kalsonglöst, kompressionstights, lågpulsträning, motion, pulsmätning, Skaderehabilitering, stel häl, träningsdagbok, vaselin, Vibram FiveFingers Speed

En feg fyra avslutade strulveckan

Den här veckan blev verkligen inte vad jag hade tänkt mig. Sprang en normal åtta i måndags, men sen dess har hälen varit känslig varenda morgon och hållit mig från löpningen. Ett par dagars stretching av häl och vad har dock givit resultat. Idag har hälarna känts mycket bättre. Så jag gjorde en liten testrunda nyss. Körde strumplöst, men smörjde in fötterna med vaselin. Det var tropiskt varmt och fuktigt trots att klockan passerat 21. Troligen en bit över 25 grader. Vågade inte springa varken fort eller långt så det blev fyra kilometer i cirka 5:20 min/km. Känslan i kroppen var tung och varm. Inga problem med hälarna. Varvade ner med en femte kilometer i stilla jogg och på slutet promenad. Stretchade ordentligt sen. Denna struliga vecka blev det bara 13 kilometers stilla löpning. Hoppas hälen svarar bra på stretchingen så jag kan lämna det här problemet bakom mig snart.

Kommentera

Tema av Anders Norén