Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

hälskada, Skaderehabilitering, skadeuppehåll

Hälvete!

heelveteHade planerat att springa i onsdags. Sköt upp det till dagen efter på grund av lite hälstelhet. Sköt upp det av samma anledning i torsdags och nu känns det inte heller bra. Tvärtom känns det faktiskt sämre. Har kört lite tåhävningar, några utfall och lite på balansplattan när jag ställt in passen, men det verkar inte hjälpa. Känns sämre för var dag. Det går som ett smalt band över hälen där det känns som att det sträcker i muskler och hud. Stramar och om jag efter en längre tids stillasittande kliver ner rakt på foten nyper det till otrevligt. Blir att ställa in rundan idag med och jag vågar inte längre gissa när det går över helt. Inte så oväntat att det skulle komma en reaktion efter 55kilometersveckan, men det här var mycket värre än befarat. Förbannar min odisciplin att öka veckomängden med två mil på ren ingivelse. Hälvete!

Kommentera

Tema av Anders Norén