Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

stel häl, träningsanalys

Veckoras från 55 till 15

Ny vecka igen. Må denna bli en bättre löparvecka än den förra. Det var väntat att förrförra veckans 55 km skulle sätta sina spår, men det ändå. Det blev två sega tunnelrundor i veckan och inget i helgen. Vaknade upp med stel häl på lördagen och ställe in. Vaknade med samma känsla i söndags och gjorde löppasset till ett filmpass. När jag ändå skulle testa lite saker med kameran så passade jag på att filma lite löpning och min vätskerygga. Kommer ett inslag med filmen senare om den blir bra. Har även idag vaknat upp med samma stramhet i hälen, men eftersom det mjukas upp under dagen så räknar jag med någon slags runda i kväll. Hoppas det här blir en normal löparvecka i alla fall.

Kommentera

Tema av Anders Norén