Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

asfalt, återhämtning, promenad, Vibram FiveFingers Speed

Barnvagnspromenad

På väg hem från min avbrutna långrunda igår planerade jag en återhämtningsrunda idag. Det enda hindret jag såg då var blåsan under foten. Blåsan har gått tillbaka nästan helt idag. Träningsvärken har varit lite smågo så om en återhämtningsrunda skulle funka någon gång borde det vara idag. Fast först behövde vi gå en runda med saker till återvinningen. Så frun och jag gick iväg med barnvagn och kassar med skräp. Sen fortsatte vi gå och vi gick en runda på lite drygt fyra kilometer. Under promenaden pratade vi lite om skavsår och blåsor. jag har strumpor i mina Vibram för att slippa blåsor, men nu när jag får det ändå är frågan vad som är felet. Min fru föreslog att jag kanske ska prova att tejpa istället. Ja, varför inte. Det ska jag testa nästa gång. Vaderna mjuknade till och låren blev lite möra av promenaden så det fick räcka för idag.

Kommentera

Tema av Anders Norén