Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

kalsonglöst, kompressionskläder, Löpning, pulsmätning, träningsdagbok, träningsvärk, vadkompression, Vibram FiveFingers Lontra LS

Blytunga vader

Idag har det regnat av och till. Under blygrå himmel gav jag mig ut ikväll, men i korta tights och utan jacka. Ifall det skulle ösregna tog jag med en fryspåse för att stoppa in mobilen i. Jackan lämnades hemma efter förra svettpasset. Omgående kände jag att den blygrå himmeln skulle matchas av mina blytunga vader. Det satt kvar en hel del träningsvärk efter de två senaste rundorna. Pulsen låg lite över 150 bpm i snitt första fyra kilometerna, men muskulärt fanns det ändå inte resurser för flytta fötterna fort idag. Försökte få upp farten, men det gick inte. Så farten låg och pendlade mellan 5:30 och 5:55 per kilometer över dagens samtliga 6,5 kilometer. Fanns inte att göra åt, vaderna strejkade. Synd för det var verkligen friskt och härligt ute efter regnet. Allt var vackert, till och med ogräset kirskål glittrade frodigt som syns på bilden nedan.

IMG_3715

Kommentera

Tema av Anders Norén