Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

magproblem

Doktorn hittade inget

Har nyss kommit hem från det inbokade läkarbesöket. Magsmärtan var i det närmaste obefintlig när jag kom dit. Doktorn lyssnade med stetoskåp, räknade puls och kände på magen. På några ställen reagerade jag lite på tryck. Punkterna var på tarmen och den kändes normal tyckte doktorn. Urinprov och blodprov gav helt friska värden så doktorn sa att det troligen var något dåligt jag ätit som magen reagerat väldigt stark på. Inget av mina besvär stämde in på något allvarligt så jag fick order att sluta oroa mig och räkna mig som frisk igen. Så nu ska jag sluta nojja. Då släpper säkert alla inbillade känningar i kroppen(till och med skenbenet har börjat ömma trots att jag stuttit eller legat till 95% minst). När jag känner mig 100% smärtfri ska jag börja med en promenad och sen får vi se när jag vågar springa igen.

Kommentera

Tema av Anders Norén