Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

Bokhultet, gegga, pulsmätare, pulsmätning, Vibram FiveFingers Lontra LS

Tre varv och lite gegga på favoritrundan

Har varit lite småstel i vaderna och haft lite ont under framfoten på höger fot sen senaste rundan. Valde att ta cykeln till bokhultet idag och köra några varv inne på de mjukaste stigarna. Termometern visade 20 grader och var myllan på stigen varm. Underbar känsla. Blev drygt fem kilometer i lätt stigande fart. Första km gick på 5:54, andra och tredje på 5:25, fjärde på 5:12, femte på 5:15 och sista 500 m på 4:16 min/km. Snittpuls 164 bpm. En bit(ca 50 m) av varje varv gick i gegga. Hade Vibram Lontra på mig och sprang rakt igenom geggan. Även fast geggan var djupare än skorna så klarade jag mig bra från att bli blöt. En ok runda.  Det enda störningsmomentet idag var flygfän som jag fick i halsen och ett i ögat när jag cyklade.IMG_3590

Kommentera

Tema av Anders Norén