Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

barfotalöpning, Löpning, Runmeter, träningsanalys

Passerat 1000 kilometer

När vi hade släktbesök i helgen råkade jag sitta och fippla lite med statistiken i Runmeter under ett samtal om löpning. Då upptäckte jag att appen loggat 839,9 km löpning på torr väg och 160,8 km på vinterväglag. Totalt 1000,7 km alltså. 2011 blev det bara 51 km, 2012 drygt 650km och resterande knappa 300 km har jag hunnit med hittills i år. Inte mycket för en riktig löpare, men det hade jag aldrig trott möjligt för mig när jag haltade omkring på ömma hälar 2010. Jag hade nog fullständigt idiotförklarat den som sagt att jag skulle kunna springa 1000 kilometer på ett par år om jag började springa “barfota”.

4 Kommentarer

  1. Herregud, jag är inte i närheten av det antalet km i år… *harkel* 🙂
    Men skam den som ger sig!

    • I år? Nä, då har du totalt missförstått. Det är sedan jag började använda Runmeter 2011. Så det är ju ett par år sammanräknat.

  2. Aha förlåt. Ja, då låter det mer normalt. 😉

Kommentera

Tema av Anders Norén