Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

publicitet, Vibram FiveFingers, Vibram FiveFingers Lontra LS

Fotomodell för Fivefingers

För ett par veckor sedan blev jag intervjuad och fotograferad för en bilaga till lokaltidningen. Häromdagen kom tidningen som heter Magasinet G ut. Före intervjun frågade jag retoriskt om artikeln skulle placeras bland annonser för Stadiums vårskor eller så. Fick svaret att magasinet inte är ett reklamblad för sportaffärer. Konstaterade när jag slog upp tidningen att intervjun med mig låg jämte ett block annonser. En annons var för Vibram Fivefingers från Naturbolaget och det känns helt ok eftersom jag köpte mina första par där. Sen var det en annons för Växjöloppet vilket gör det helt logiskt att de valde bort alla reporterns frågor om min syn på lopp. Hade de tagit med mina svar att tävling och trängsel inte är något för mig så hade den annonsen hamnat i helt fel sällskap.

Har inte märkt av några extra besökare på bloggen sen tidningen kom ut. Antingen är det ingen som läser den eller så var inte artikeln tillräckligt inspirerande för att någon skulle orka googla upp min blogg. Den nyfikne kan göra en egen bedömning här http://np.netpublicator.com/netpublication/n34287491.

2 Kommentarer

  1. Jag hittade faktiskt hit tack vare artikeln. Verkar finnas mycket bra info. Ska spana runt lite. Har själv sprungit uteslutande “minimalistiskt” och barfota i några år.

    • Ok. Du var undantaget som bekräftade regeln kan vi säga 😉

      De skrev att jag driver bloggen, men det är lite missvisande för det är ingen affärsverksamhet utan bara en lite kryddad träningsdagbok. Hoppas du inte blev “hitlurad” av tidningen.

Kommentera

Tema av Anders Norén