Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

Allmänhetens löpning, Löpning, motion, Växjö Tipshall

Allmänhetens löpning?

tipshallenabana1Efter en lång, kall, snörik och slaskig och mörk vinter har jag börjat tappa humöret. När jag satt på läktaren i Tipshallen och tittade på grabbarna som spelade fotboll slog det mig att det finns löparbanor inne i hallen under läktarna. De få gånger jag har varit i hallen har ingen använt banorna. Nu har jag googlat och försökt kolla upp om man kan få använda banorna som privatperson. Svaret är inte entydigt, men ungefär – nej. Man måste tydligen boka hela hallen eller vara med i någon klubb. Man kan få åka skridskor i kommunens hallar på allmänhetens åkning utan problem, skulle kommunen möjligen kunna erbjuda ett par tider för allmänhetens löpning i någon av hallarna i Arenastaden?

Kommentera

Tema av Anders Norén