Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

Brooks Nightlife III, löparjacka, snösnören, Tester och åsikter om prylar för löpning, Ultimate Performance Ultimate Laces

Pimpade skor och ny jacka

BrooksNightlife-III-frontEfter många funderingar beslutade jag mig till slut för att köpa en ny löparjacka. Mina  måstekrav på jackan var att den skulle synas bra i mörker, vara vind och vattenavvisande och ha en bröstficka som rymmer en iPhone. Den som bäst motsvarade mina önskemål var Brooks Nightlife III. Knallgul, med fickor på rätt ställen och dessutom till ett hyggligt lågt pris. Fick betala lite under 700 kronor och det kändes rimligt. Beställde via nätet från England och valde storlek M efter deras måtttabell. Leveranstiden skulle vara under 6 dagar. Jag fick den efter tre dagar. Har dragit på mig den och den känns superlätt. Ska bli intressant att testa om något så skirt verkligen kan stå emot regn och vind. När jag drog på mig den för att känna på storleken upptäckte jag att den har ärmslut med mera vadderat material och tumhål. Känns som en bra finess. Ska bli kul att ut och testa jackan på en runda i morgon.

_MG_5936När jag ändå beställde jackan passade jag på att beställa ett par skosnören med lås för jag börjar bli trött på att mina skonören går upp så jag måste stanna för att knyta dem. Skosnörena från Ultimate Performance var väldigt långa så efter lite måttande och funderande kom jag fram till att jag kunde dela dem på mitten. Det visade sig var i snålaste laget. De räckte med nöd och näppe på mina Vibram Speed. Nåja, funkar inte längden kan jag ju använda snörlåset på mina gamla vanliga snören istället. Vi får se, men det kommer att dröja innan jag kan testspringa för Vibram Speed lämpar sig inte för vinterlöpning på snö och is.

Kommentera

Tema av Anders Norén