Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

Löpning, mörkerlöpning, pannlampa, snö, träningsdagbok, Vibram FiveFingers Lontra LS, vinter

Vibram Lontra LS höll tätt

2013-02-04 (6)
Idag har det snöat och töat samtidigt. Fick lust att komma ut lite när jag kom hem från jobbet så jag tog en testrunda med mina Vibram Lontra LS i snögloppet. Skenbenen var inte riktigt hundra idag och det snöade blöta flingor i pannan så jag stod inte ut mer än två kilometer. Två blöta och kalla kilometer i pannlampans sken i 5 min/km-fart var ett litet misslyckande, men det var skönt att avverka passet torrskodd.

2013-02-04 (8)

Det ser riktigt festligt ut i den blöta snön när man sprungit i Vibram. Är det Bigfoot som gått här?

Mina Lontra LS höll helt tätt även mellan tårna. Kanonbra! På tal om skor så returnerade jag med viss sorg de Vibram Trek LS som jag haft för påseende. Fina och sköna skor, men ekonomin klarade inte av ännu ett par för 1700 kronor. Stort tack till Northsport som lät mig prova flera varianter när det inte fanns ett par Speed XC som passade mina fötter.

Kommentera

Tema av Anders Norén