Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

#blogg365, återhämtning, balansbräda, benhinneinflammation, skadeuppehåll, träningsdagbok

Klena skenben

Maramackan skrev ett långt inlägg om pannben och att bita ihop och kämpa. Redan när jag läste det kände jag att jag vet mer om skenben än pannben. Jag har haft lite strul med skenbenen av och till i ett år nu. Idag blev det mer aktuellt än väntat. Har inte sprungit något den här veckan ännu för att skenbenen som var lite småkänsliga i helgen skulle hinna bli helt hundra. Ikväll skulle jag sprungit en liten runda. Tyvärr har det inte alls blivit bättre idag utan tvärtom. Jag har en rätt otrevlig stickande smärta på två femkronors stora fläckar just nu som inte släpper. På vänster skenben sitter fläcken högt upp(cirka 10 cm under knäskålen och på högerbenet är det lite tvärt om att fläcken sitter ungefär 10 cm ovanför fotleden. Muskelfästet på insidan är ömt och stelt på båda benen av skenbenets kant på insidan mot vadmuskeln. Detta fick mig att avstå dagens pass och istället sjunka ner i tvsoffan och se på Sveriges Mästerkock. Ikväll blir det alltså bara lite övningar på balansbrädan och kanske tåhäv om inte det också känns plågsamt.

Kommentera

Tema av Anders Norén