Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

balansbräda, träningsdagbok, träningsvärk

Vecka på sparlåga

Veckan inleddes med två korta löpstäckor på 2,5 km vardera i Vibram Speed. Foten kändes ok och jag testade att spela tennis på fredagen. Det gick mycket bättre än väntat att spela, men det gav också betydligt mer träningsvärk än väntat. Så  fast foten känns frisk fick jag ställa in både skidåkning och löpning i helgen. Jag har haft träningsvärk i ryggen, armarna och revbenen på maxnivå. Det har varit en plåga till och med att skratta. Fortsätter med att stå på balansbrädan varje dag och det ger resultat. Det knakar i fotleden ibland, men styrkan och balansen är helt klart bättre. Första gången för ett par veckor sedan åkte jag av direkt om jag inte var barfota. Nu går det rätt ok att kliva upp även med strumpor på. Ser fram emot veckan som kommer. När träningsverken hittat en rimlig nivå ska jag ut i spåren igen, har mycket att ta igen!

Kommentera

Tema av Anders Norén