Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

Löpning, mörkerlöpning, pannlampa, pulsmätare, snö, träningsdagbok, vinter

Det går tungt nu

Idag var det utlyst ett litet tennisevenemang för personalen på jobbet. Vänsterfoten har känts riktigt bra nu ett par dagar och jag var nära att kasta mig in och vara med. Men tennis är en riskabel aktivitet där jag allt för ofta lyckas dra på mig någon ny skada så jag avstod. Tog istället en liten löprunda till tennishallen. Bara 2,5 km i snittfart 4:57 min/km, men det var jobbigt ändå. En stor del kan jag så klart tillskriva halkan i snön och de 10 minusgraderna, men oavsett det måste jag ändå konstatera att jag inte borde bli så sliten på bara 2,5 km. Sen hade jag ett par mysiga timmar i hallen med att lyssna till rutinerade tennistränares visdomar innan jag på nytt steg ut i mörkret och sprang hem. Kände ganska omgående att jag var helt slutkörd i ljumskarna, men jag försökte ändå stå på för att se vad jag orkade på vägen hem. Höll snitttempo 4:57 min/km även hem, men det var tusan så jobbigt och snittpulsen landade på 168 bpm. Usch, fy vad jag tappat mycket sen jag blev skadad i mitten på oktober. Känns nästan som jag börjar om på noll igen. Konstaterade åter igen att jag inte riktigt trivs i mina tjocka vintertajts från Craft. Tycker de håller emot i stegen. Glädjeämnet för dagen är att vänsterfoten höll idag med.

2 Kommentarer

  1. Väldigt tråkig känsla när det känns som man tappat allt.. men det tar du förhoppningsvis igen snabbt sen. Som sagt du får glädjas åt den hela foten istället. Det är ju trots allt det viktigaste, det andra kommer sen..

    • Tack för uppmuntran, det känns så motigt att ge sig ut just nu. Men foten är absolut prio 1 och jag tror att nyckel heter balansbräda faktiskt.

Kommentera

Tema av Anders Norén