Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

fotproblem, Skaderehabilitering

Ömma punkter i foten

Var hos naprapaten för en ny behandling av vänsterfoten i morse. Foten kändes lite småöm när jag gick dit. Naprapaten sa att han väntat sig att foten skulle vara bättre vid det här laget än vad den blivit. Han tryckte på lite nya ställen och herrejävlars vad ont det gjorde ibland. Han berättade att det var punkter som zonterapeuterna brukar använda och att jag kunde massera dem själv lite också.  Med tanke på att det inte fungerat med aktivitet samma dag eller dagen efter tidigare så ska jag låta foten vila till på torsdag eller fredag innan jag gör ett nytt försök med löpning. Har det inte släppt bättre då kanske kan det bli aktuellt med någon annan typ av behandling. När jag gick därifrån så kändes den helt frisk i alla fall.

Kommentera

Tema av Anders Norén