Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

fotproblem, lästips löparbloggar

Löpabstinens och bloggläsande

Vänsterfoten var inte alls bra igår. På kvällen smetade jag på lite Voltaren gel faktiskt. Det känns bättre nu idag på morgonen, men att ta en löprunda skulle vara helt idiotiskt.  Allt lutar åt att tisdagens korta testrunda blir denna veckans enda runda. Eller? En liten runda kanske foten kan klara? Bara en långsam runda kan väl inte göra något? Argumenten för att bryta löpabstinensen poppar ständigt upp i skallen nu. Än så länge vinner förståndet, men det är en mental kamp som alltjämt pågår. I avsaknad av egen aktivitet har jag läst lite löparbloggar nu senaste dagarna. Hittade Ove Haugens blogg “Titta han springer” och gillade inlägget med hans reflexioner om Hakelius och andras besvär med att marorna tar över städerna och stoppar trafiken. Intressant och roligt, rekommenderad läsning som du hittar här . Har upptäckt att det inte är så lätt att hitta bloggar i min smak för övrigt. Så tipsa mig gärna om bloggar som har glimten i ögat och handlar om löpning på motionsnivå.

Kommentera

Tema av Anders Norén