Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

diffus lättare smärta, fotproblem, Konditionsträning, Löpning, pulsmätare, Runmeter, Träning, träningsdagbok, Vibram FiveFingers Speed

Bättre, men inte bra

Enligt instruktion från naprapaten igår så gjorde jag en liten testrunda idag. Kände mig frusen och drog på mina vintertajts fast tempen bara stod på noll grader. I avsaknad av pannlampa plockade jag med mig en liten ficklampa. Det var knallmörkt på cykelvägen genom skogsdungen så jag slog på ficklampan redan efter ett par hundra meter. Den var totalt otillräcklig så jag fick ta samma upplysta rutt som förra onsdagen. Gick ut i 5:06 min/km första kilometern och det kändes ok fast lite tungt. Sprang den andra uppförslutande kilometern på 5:17 och lät benen gå i nedförsdelen på den tredje. Tredje gick på 4:23. Som snabbast 3:35, men då steg till 184 bpm så jag fick slå av på farten. Höll5 min/km igen på den fjärde. I slutet på den fjärde började jag förnimma fotproblemet en aning. Hemma igen efter 4,7 km på 23:15. I skrivande stund ömmar vänsterfoten lite. Inte lika mycket som tidigare, men helt botad är den alltså inte. Ny behandling väntar på torsdag. Noterade för övrigt  att det blev för varmt med vintertajts och löparvantar.

Kommentera

Tema av Anders Norén