Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

bajs, fotproblem, Konditionsträning, Löpning, magproblem, magsjuka, pulsmätare, Träning, träningsdagbok, Vibram FiveFingers

Bajsrunda!

Vaknade 03:25 i morse och mådde lite konstigt. Kunde inte somna om och gick och tittade på lite film. Blev hungrig och åt frukost halv fem. Sen tillbringade jag förmiddagen antigen på toa eller framför TVn. Ganska säker på att det var Icas rosagrillade revben från igår kväll som är boven i dramat. Åt lunch och gick på toa igen. Kände mig slö och rastlös framåt tretiden och tänkte att det kanske kunde hjälpa med en stilla jogg. Magen kändes orolig i början och det blev mycket rapande första kilometern. Sen kändes det bättre och jag fortsatte. Matt och orkeslös joggade jag på ett par kilometer i 5:30 fart. På den femte kilometern kändes det ganska stabilt och jag började springa normalt. Det skulle jag inte gjort. Magen gjorde uppror och jag fick sakta in. Efter en halvminuts kamp gav jag upp och banade mig ut i terrängen och lättade mig ute i den täta vassen. Sen joggade jag hem den sista kilometern och kastade mig in på toa. Så idag blev det 6,5 kilometer på 37 minuter(snittpuls 159bpm) med skitstopp i sjökanten. Det enda som var någorlunda bra med den här rundan var att vänsterfoten inte gjorde mycket ont.

PS! Det är inte bajs på fotot, bara en symboliskt skitig bild från dagens leriga spår som jag tog när jag startade.

Korrigering 19:18 / Nu ett par timmar efteråt känns vänsterfoten stel och öm på ovansidan av vristen igen. Den var alltså inte bättre idag.

Kommentera

Tema av Anders Norén