Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

bultande fotsmärta, fotproblem, Konditionsträning, Löpning, pulsmätare, regn, Runmeter, snö, Träning, träningsdagbok, Vibram FiveFingers

Kort och försiktig runda

Efter diverse turer med företagshälsovården slutade det med att jag fick avboka min tid med naprapaten på lördag. I stället blir det allmänläkare på måndag och han lär i sin tur säkert skicka mig till naprapat. Av försäkringsskäl måste det gå till så. Det innebär så klart att det kommer att ta längre tid att lösa fotproblemet. Kände inte att jag klarar att hålla igång konditionen utan att ta ett steg på två veckor. Laddade hem ett par nya låtar som inspiration. Testade ett tips jag fått om att knyta skorna riktigt löst och sen stack jag ut på en försiktig runda med Robbie Williams Candy och K-maros Let it show i lurarna. Hade inga besvär av foten under de fyra kilometer jag sprang med försiktiga steg i 5:20fart. Var så klart väldigt lätt och oansträngande. Mot slutet började ett rejält skyfall av regnblandad snö så jag skyndade på och den sista biten gick i tempo 4 min/km utan ansträngning. Snittpulsen blev 153 bpm. Den där lite lätt stukningsaktiga smärtan kom när jag tog av mig skorna, men var inte så farlig idag.

Kommentera

Tema av Anders Norén