Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

fotproblem, skadeuppehåll

Bokat tid hos naprapat

Har inte sprungit sen i torsdags så i morgon betyder det en hel veckas uppehåll. Spelade tennis en timma i lördags. Eller snarare försökte. Efter 20 minuter började jag få problem med min krånglande vänsterfot. Det gick att fortsätta att stå och bolla så det gjorde vi. Sen har det känts skumt i foten av och till. Tyckte det kändes bättre igår så jag provade än en gång att spela lite tennis. Samma resultat. Det kändes inte bra i foten igår heller. Vågar inte göra några mer försök med löpning eller tennis. Så nu har jag bokat en tid hos en naprapat för att se om han kan få rätsida på foten. Gissningen just nu är att det är någon nerv som kommit i kläm eller så. Känns hemskt med ett så här långt uppehåll från löpningen just som jag äntligen började få lite fart på benen. Jag fick verkligen mitt straff för att jag bröt mot nyårslöftet och inte lyssnade på kroppens signaler – idiot! Ska inte göra om det igen.

2 Kommentarer

  1. Hoppas det löser sig och inte är något allvarligt.
    Men jag känner igen det där… Man tänker väldigt lätt “Äh, men det går nog över”… 😛

  2. Har tänkt det länge nog. Inte jätteallvarligt, men bäst att försöka få ordning på det innan det blir allvarligt.

Kommentera

Tema av Anders Norén