Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

Konditionsträning, Löpning, pulsmätare, Runmeter, Träning, träningsdagbok, Vibram FiveFingers

Medelrunda i Vibram Speed

Kände mig trög och kall, men det var tvunget att ta en löprunda idag om jag inte skulle falla ur mönstret. Sprang ca 6,7 km i Vibram Speed. Har förövrigt loggat över 250 km löpning i de skorna nu och de ser nära på nya ut. Bra kvalitet. Dagens pass gick på snittfart 4:50 min/km och snittpuls 166 bpm. Lunkade lite skönt på första kilometerna, men fick en mindre chock när en mountainbikecyklist cyklade förbi mig och touchade min arm med sitt styre. Det är nackdelen med att springa med musiklurar, man har inte bra koll på sån’t. Höll 4:55 min/km ungefär första 5 km. Avslutade med sjätte km på 4:36 och en maxrush på allra sista biten. Klockade 3:57 på sista 700 meterna, men sprang maxfort sista hundra , tyvärr smetade Runmeter ut de sista hundra så att jag inte fick någon riktig maxfartsmätning. Men maxpulsen gick upp i 180 bpm i alla fall.  Inga skadeproblem.

Kommentera

Tema av Anders Norén