Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

Asics Kayano, motion, promenad, Runmeter, vristproblem

Bara gått i helgen

Åke till Malmö i helgen för att träffa lite folk och shoppa med familjen. Hade så klart med mig löparkläder för en runda på Bulltofta också, men så blev det inte. På lördagen checkade vi in bilen i en galleria där frun och sonen kunde gå runt medan jag gick till fiskebutikerna där det var rea. Det var drygt 3,5 km promenad till fiskebutikerna. När jag precis kommit fram till reabutiken ringde frun. Vi hade ju checkat in bilen med mitt kort så jag var tvungen att gå tillbaka för att lösa ut bilen från garaget. Stressade mig igenom rean och hittat ett par saker på halva priset. Sen fick jag gå i raskare takt är de 10 min/km som jag gick dit på. Gränsen mellan att gå och småjogga gick vid 8 min/km så jag höll mig över det. Konsekvensen blev att jag fick lite ont runt vristerna. Mina gamla Asics Kayano duger alltså inte ens till en rask promenad. Släppte inte helt på söndagen heller så helgens löpningspass blev inställda för mig.

Kommentera

Tema av Anders Norén