Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

Konditionsträning, Löpning, pulsmätare, Runmeter, Vibram FiveFingers

Höstmorgonpass

Fick en extra timme före jobbet idag. Drog på tights, långärmat och klev ut. Hoppade tillbaka in igen. Brr, iskallt! Tog på vantar också. Det var minsann frost på väggen. Nu är alltså hösten här. Sen lufsade jag iväg på min vanliga  favoritrunda i bokskogen. Blev 6,5 km på 32 minuter inklusive ett cirka en minuters stopp för fotografering i bokskogen. Det var så fint när solen kom upp mellan träden. Tyvärr visade det sig att jag nog hade svett på linsen och slutartiderna blev för långa i halvmörket som bilderna blev som syns lätt impressionistiska. Snittfart 4:57  och sittpuls  169 bpm idag, men får tas med en skopa salt eftersom jag slösade bort en stund med att fotograferade.

Kommentera

Tema av Anders Norén