Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

Konditionsträning, Löpning, motion, New Balance Minimus Road, New Balance R00, pulsmätare, Runmeter, Träning, träningsdagbok

Motivationsbrist

Av olika skäl har det blivit det fyra dagars uppehåll från löpning nu. Idag hade jag tid och möjlighet, men det såg kallt ut och jag kände mig inte alls sugen. Gick och gruvade mig en kvart innan jag bet ihop och gav mig ut. Trotsade gråvädret i shorts och det var inte alls kallt faktiskt. Jag hade inte den rätta inställningen och fick jobba med mig själv idag. Gnetade på i 4:45fart två kilometer och vände sen hem. Ökade farten lite till 4:30 på tredje kilometern och bet ihop och avverkade fjärde kilometern på 4:20 och fick upp pulsen i 181 bpm till slut. Dagens övning summeras till 4 km på 18:28 i snittpuls 165 bpm. Kändes motigt och glädjen är störst att jag alls kom ut idag. Bättre några kilometer än inga alls. Inga smärtor under löpningen ikväll, men jag har haft lite stelhet i hälsenor och skenbenen senaste dagarna som bidragit till uppehållet. Kanske beror det på att jag inte gjort tåhävningar på ett tag. Bäst att börja med det igen.

Kommentera

Tema av Anders Norén