Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

benhinneinflammation, Konditionsträning, Löpning, motion, pulsmätare, Runmeter, sällskapslöpning, Träning, träningsdagbok, Vibram FiveFingers

Långsam runda med sällskap

Idag gjorde jag sällskap med en långloppsentusiast. Var lite orolig för att han skulle dra upp ett plågsamt högt tempo, men det blev tvärtom. Vi sprang och småsnackade och utan att jag riktigt märkt det hade vi sprungit nästan 9 kilometer i en snittfart runt 5:15 min/km. Att det gick lite lugnare än vanligt märks på att snittpulsen landade på låga 160 bpm. En trevlig runda om man bortser från att  det skvalpade läskigt i magen första kilometern. Antagligen en konsekvens av att jag fick kasta i mig en macka och lite saft precis innan jag stack iväg för att hinna. Kände av benhinnekänningarna igen när jag stretchade ut efteråt.

Kommentera

Tema av Anders Norén