Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

Konditionsträning, Löpning, motion, New Balance M700 XCS, Runmeter, Sennheiser PMX 680i sports, Träning, träningsdagbok

Röda faran

Testade mina nya röda New Balance M700. Dock utan metalldubbarna idag. Sprang första kilometern på asfalt och då kändes de lite stela och klappriga. Sprang sen femhundra meter utanför vägen i gräset. Kändes rätt ok, men lite blött efter regnet. Efter det drog  jag fyra kilometer runt Växjösjön på grus och lite trätrall. Det kändes helt ok så de ska nog passa fint till när det blir hård packad snö i vinter. Avslutade med att springa sista två kilometerna hem på asfalten. Kändes mindre klapprigt när jag drog på en liten spurt sista femhundra meterna. Dagens 8 kilometer gick på 38:44. Snittfarten var 4:50 min/km och snittpulsen 167 bpm, men den steg rätt rejält sista 4 kilometerna idag så formen är inte på plats. Positivt idag var att jag hade nästan ingen känning i skenbenen.

Kommentera

Tema av Anders Norén