Spring mot cancer

Steg för steg, en löpares kamp mot cancer

Konditionsträning, Löpning, motion, New Balance Minimus Road, New Balance R00, pulsmätare, Runmeter, Träning, träningsdagbok

Ur fas

Det stämmer inte riktigt för mig nu. Har svårt att få tid för löpningen och närjag väl kommer ut går det segt. Det var inte lätt att komma ut en ikväll, mörkt och kallt nu, men jag tvingade på mig tights och långärmat. Hade gjort min första kilometer på 4:51 när jag blev förbicyklad av en man på mountainbike idag. Kände mig pigg och tänkte jag skulle haka på lite. Hängde med i 20 meter sen tappade jag farten helt. Häpet konstaterade jag att det inte fanns nåt att hämta i kroppen. Andra kilometern gick på 4:34.Vände vid två kilometer. Tredje gick på 4:36 och sen blev det så där tungt igen som sist så jag lunkade mig igenom den fjärde på slöa 5:11. Snittpuls 166 bpm. Nåja, benhinnor och allt känns ok så jag kanske kan ta en runda i morgon också. De här träningsuppehållen sänker mig.

Kommentera

Tema av Anders Norén